30 Mart 2012 Cuma

bütün dostlar toplandık, hep beraber pozlandık, eğlendik, kutladık..!


Bizi biz yapandır dostlarımız. Her anımızda yanımızdadırlar, bizi hiç bırakmazlar. Beraber güler, eğlenir, ağlar, üzülür, seviniriz. Hayatımızı bir başka en sevdiğimizle de birleştirirken tabiki de yanımızda onlar olmadan olmaz. En özel gününüzde de en sevdiklerinizle beraber eğlenip, birlikteliğinizin tadını çıkarırken bütün bu anları ölümsüzleştirmenin önemli yollarından biri de deklanjöre basmak.

Çektiğim her grup fotoğrafında ayrı bir tat ayrı bir mutluluk yaşadım diyebilirim. En eğlenceli ve yaratıcı fikirli pozlar, ayrı ayrı mimikler onlar varken yakalanıyor. Hem kamera önünde hem de kamera arkadasında çok yardımcı oluyorlar. Özellikle gelinin arkadaşları düğün telaşesini gelinin üstünden alıp onu rahatlatmak için ayrıca çaba sarf ederlerken, damadın arkadaşları da fotoğraf çekimlerindeki rahatlıklarıyla o günün gerginliğini almakta bayağı başarı gösteriyorlar!

O yüzdendir ki tüm hazırlık aşamalarında hem gelinin hem de damadın arkadaşları onlarla beraber hazırlanır, fotoğraf çekimlerinde de yanlarında hazır ve nazır bulunurlarsa günün önemine ayrı tat ve anlam katmakla kalmaz, dostlukları için de hiç unutulmayacak ayrı bir an yaşatmış olurlar!

Siz de dostlarınız hayatınızın en güzel ve özel günlerinden birinde yanınızdayken o anları en güzel ve eğlenceli şekilde sonsuzluğa taşıyın! Ne de olsa yıllar sonra geri dönüp baktığınızda her iki taraf için de elinizde kalacak tek şey birlikte çekilmiş fotoğraflarınız olacak..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder